Klik hier om het menu te openen:

voorbeelden afgeronde opdrachten
group-orange

85.000

assessments

experience-orange-icon

25

jaar ervaring

icoon-sterren-bvv

4.6

klanttevredenheid

group-orange

85.000

assessments

Meer dan 750 1e lijns leidinggevende. Teammanagers – procesmanager – groepsleiders die verantwoordelijk zijn voor het aansturen van hoofdconducteurs, servicemedewerkers, monteurs, trambestuurders, metrobestuurders en machinisten binnen Hoofdspoor en Lokaalspoor.

Ruim 150 selectieassessments van inspecteurs voor een van Nederlands grootste verzekeraars.

85 analisten reisinformatie binnen Nederlands grootste spoorbedrijf. Selectieassessment in een sterk veranderende omgeving, waarin agility, flexibiliteit en veranderingsgerichtheid belangrijke competenties waren.

Groot aantal selectieassessment uitgevoerd voor trainees binnen Ministerie van Economische Zaken en Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Ontwikkelassessments voor technische projectleiders, projectmanagers en engineers die actiever op het grensvlak van techniek en commercie moesten acteren. Binnen de petrochemie, utiliteitsbouw, scheepsbouw en railsector.

Uiteenlopende selectieassessments van operationeel niveau tot aan executive level voor verschillende woningcorporaties.

In samenwerking met het loopbaancentrum van een van Nederlands grootste werkgevers honderden loopbaan- en inzetbaarheidsscans uitgevoerd.

experience-orange-icon

25

jaar ervaring

Honderden unit of store managers die verantwoordelijk zijn voor verschillende restaurantketens op de stations in Nederland.

Landelijk selectietraject winkelmanagers voor grote reis-, verzekerings- en adviesorganisatie.

Voor toonaangevend ziekenhuis radiodiagnostisch laboranten en managers geselecteerd die op het grensvlak opereren tussen techniek en het omgaan met cliënten in een kwetsbare positie.

Zeer veel ervaring met het selecteren van BOA’s, Handhavers en PIW’ers en 1e lijns managers, binnen zowel de publieke ruimte als binnen het gevangeniswezen.

Zeer veel ervaring met het selecteren van portfoliomanagers, analisten, quants, traders, compliance officers, hr-adviseurs en diverse managers binnen de financiële en hedgefund industrie.

Diverse selectie en ontwikkelassessments op management en directieniveau uitgevoerd voor charitatieve en non profit organisaties die wereldwijd actief zijn.

Verschillende ontwikkelassessments voor (aankomend leidinggevende binnen de petrochemische industrie.

HBO en WO-trainee-assessments verzorgd voor de Automotive sector, voor zowel de Duitse als Italiaanse merken.

icoon-sterren-bvv

4.6

klanttevredenheid

Selectie- en Loopbaanassessment trainees van verschillende nationaliteiten in opdracht van groot Internationaal familiebedrijf. De assessments vonden zowel in Nederland, als ook in het buitenland plaats.

Duizenden operationele serviceverleners met een publieke en handhavende taak. Geselecteerd op klantvriendelijkheid, maar ook het vermogen om in hectische omstandigheden om te gaan met agressie en weerstand.

Honderden brugkraanmachinisten, topkraanmachinisten en straddlecarrier chauffeurs geselecteerd voor diverse havenbedrijven.

Due dilligence assessments verricht voor verschillende MKB bedrijven tijdens overname processen.

Bestuursevaluatie van stichtingen en pensioenfondsen. Thema’s waren onder andere vaststelling uitvoering beleid, groepsdynamiek binnen het bestuur, borging van missie, visie en strategie en de relatie tussen bestuur en directie.

Duizenden kandidaten met veiligheidstaken geselecteerd op basis van psychomotorisch onderzoek. Gebieden als verdeelde aandacht, selectieve aandacht, concentratievermogen, reactievermogen en emotionele stabiliteit stonden daarin centraal.

Loopbaanonderzoeken uitgevoerd voor onderdeel Nederlandse overheid, gebruik makend van 360 graden feedback, uitgebreid drijfveren onderzoek en interessetests.